John Geestman

Executive Coaching

Executive Coaching in regio Noord-Nederland: Groningen, Friesland en Drenthe

Top managers en leiders, ongeacht de complexiteit of grootte van de teams die zij aansturen, bieden wij d.m.v. Executive Coaching nieuwe perspectieven en verhelderende inzichten om zodoende persoonlijke en professionele groei te realiseren.

Optimaliseer je leiderschapscompetenties met Executive Coaching

Waar zit de kracht en de wijsheid die excellente en onderscheidende leiders met elkaar gemeen hebben? Wie ben jij als je jezelf bent en steeds vrijer wordt in je handelen? Om antwoord te krijgen op deze vragen, kan door executive coaching een regelmatige bezinning op de eigen rol en het handelen gedaan worden. Het verkrijgen van inzicht wat niet alleen een verstandige en waardevolle investering is, het is een teken van wijsheid en moed, pijlers van sterk leiderschap.

Niet langer zouden leiders de antwoorden buiten zichzelf moeten zoeken, maar binnen zichzelf. In waardevolle eigenschappen die jou als persoon de krachtige leider maken die je bent; want daar zit je kracht: in jouzelf. Een executive coach geeft inzicht in hoe deze kracht op dit moment tot zijn recht komt. Hoe deze geoptimaliseerd kan worden, wat de mogelijke blokkades hierin zijn en hoe deze waardevolle eigenschappen gevoed en behouden kunnen worden.  

Business Coaching op het hoogste level

Daarnaast spelen voor veel leiders het omgaan met de volgende thema’s een belangrijke rol.

  • Macht
  • Kritiek
  • Eenzaamheid
  • Verantwoordelijkheid
  • Het behouden van teamspirit

Dergelijke delicate onderwerpen vragen om een ervaren sparringpartner op business niveau, die als deskundige begrijpt waarover dit gaat en die een stevig tegenwicht biedt aan jouw unieke persoonlijkheid tijdens de business coaching sessies.

Waarom John Geestman Zakelijke Coaching in Groningen bij je past

Onze executive coaching en zakelijke coaching zijn volledig gericht op de best mogelijke persoonlijke en professionele groei. Hierbij staan altijd de volgende waarden voorop:

  • Persoonlijk en op maat gemaakt
  • Toegespitst op het individu én de doelen van de werkgever
  • Respectvol maar to the point
  • Discreet en eerlijk
  • Praktisch, licht en humorvolle ontmoetingen

Start een effectief executive coaching traject van prachtige ontmoetingen waarbij vanuit rust en essentie het verdere pad zich bijna als vanzelf openbaart. Geestman Coaching is sinds 2002 een begrip op het gebied van zakelijke coaching in de regio Noord- Nederland: in Groningen, Friesland en Drenthe.

Klik hier om contact met ons op te nemen en om een vrijblijvend adviesgesprek in te plannen.

Klik hier voor meer informatie over teamontwikkelingen en hier voor coaching en loopbaan coaching.

Contact

tel: 050 31 33 555
info@geestman.nl
volg mij ook op LinkedIn

Postadres

John Geestman Coaching
t.a.v. J.G. Geestman
Rubensstraat 6
9718MA te Groningen