John Geestman

Rust & stilte

Rust en stilte nemen een belangrijke plaats in binnen onze diensten. Zonder rust en stilte is er geen verdieping, zonder verdieping geen werkelijke groei en ontwikkeling.

Dit betekent dat wij tijdens sessies deelnemers regelmatig letterlijk en figuurlijk stil zetten om te ervaren wat zich echt in henzelf afspeelt. Praten leidt immers zo vaak af van wat er gevoelsmatig al geweten wordt. We moeten er alleen wel naar leren luisteren. Het zijn vaak persoonlijke doorbraken van waaruit werk- en levensthema’s anders worden vormgegeven.

De bekende Koreaanse monnik en bestseller auteur Haemin Sunim heeft het over dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt. Wij zouden willen zeggen, zaken die je alleen ziet wanneer je stilstaat. Dan blijkt de eigen bron van wijsheid, kracht en het vermogen de juiste antwoorden te vinden op je problemen vaak groter dan gedacht. Dat is groei, dat is ontwikkeling.

Regelmatig organiseren wij specifieke activiteiten om vanuit rust en stilte tot bezinning en verdieping te komen. Denk aan collectieve wandeltochten en bijeenkomsten waarbij lichaamswerk en mindfulness centraal staan.

Bekijk ook eens het artikel over het belang van slenteren. https://www.linkedin.com/pulse/de-noodzaak-tot-slenteren-john-geestman/

Contact

tel: 050 31 33 555
info@geestman.nl
volg mij ook op LinkedIn

Postadres

John Geestman Coaching
t.a.v. J.G. Geestman
Rubensstraat 6
9718MA te Groningen